گالری عکس انواع ماکارانی

ماکارونی یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی است و مصرف به اندازه آن می تواند تا حدودی نیاز بدن به انرژی را تامین سازد. دلیل اهمیت ماکارونی مواد نشاسته ای آن است. نشاسته نوعی کربوهیدرات پیچیده با شاخص گلایسمی (قند) پایین است که با ورود به بدن از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری و بتدریج انرژی آزاد کرده و مازاد آن به صورت گلوکز در کبد و عضلات ذخیره و در حین فعالیت روزانه انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.

ماکارونی از نظر میزان کربوهیدرات شبیه برنج، نان و اکثر غذاهای تهیه شده از غلات است و ماده اولیه آن آرد سمولینای گندم دوروم است. برای تهیه این آرد، گندم کامل آسیاب نشده و کمتر سبوس گیری می شود. در نتیجه ویتامین، املاح و پروتئین بیشتری نسبت به گندم های نرم آسیاب شده دارد. تهیه ماکارونی با آرد سمولینا بسیار رایج و معمولی است و تمام کارخانه ها موظف به استفاده از این آرد هستند؛ بنابراین ذکر این ویژگی روی بسته بندی ماکارونی نشان دهنده امتیاز بالای این محصول نسبت به سایر کارخانجات نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *