گالری عکس آش شله قلمکار

آش شله قلمکار به نام آش حضرت فاطمه هم شناخته میشود، این آش به خاطر حبوبات، گوشت و سبزی به کار رفته در آن بسیار مغذی است و برای این شبهای ماه رمضان و افطار غذای خوب و مناسبی محسوب میشود اما به دلیل سنگین بودن بهتر است کمی بعد از افطار میل شود.

مواد لازم

نخود

لوبیا سفید

عدس

ماش

گندم

برنج ریز

لوبیا قرمز

سبزی آش

پیاز داغ و نعنا داغ

گوشت

مغز ران

کشک

نمک- فلفل- زردچوبه

طرز تهیه

ابتدا تمامی حبوبات به جز گندم و برنج را میپزیم و پس از پختن با چرخ گوشت کاملا چرخ میکنیم و سپس مواد پرخ شده را به همرا برنج و گندم و گوشت برای پخت روی شعله گاز قرار میدهیم و سبزی و نمک را به آن اضافه میکنیم. نکته مهم در ارتباط با آش شله قلمکار زمان پخت طولانی آن است که باید با صبر و حوصله کارهای آش را انجام دهیم و نکته مهم دیگر در ارتباط با این آش این است که باید همیشه حرارت را به حالت ملایم قرار دهیم.

در نزدیکی هاس پخت مقداری کشک به آش اضافه میکنیم و پس از ریختن آش در ظرف مورد نظر آنرا با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ فراوان تزیین میکنیم.

پست های مرتبط

آش رشته اصیل، غذایی خوشمزه و کامل
گالری عکس آش ماست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *