گالری عکس آش دوغ

آش دوغ یکی از آش های خوشمزه و معروف اردبیل است که طعم و بوی فوق العاده ای دارد. طعم یک آش خوشمزه را در آشپزخانه منزلتان و با افراد خانواده تجربه کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

نخود                                  ۲۵۰ گرم
سبزی (تره ، جعفری و شوید)   ۷۰۰ گرم
برنج                                   ۱ پیمانه
دوغ تازه ترش                       ۲ لیتر
نمک، فلفل، سیر تازه خرد        به مقدار لازم

طرز تهیه:
نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید. نخودها را در ظرف مناسبی بریزید تا همراه ۶ لیوان آب بپزد. بعد از اینکه نخودها نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود. دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید.
بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد، سبزی خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود. ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود.
وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار تغییر شیمیایی نشود. بعد از حدود ۱۵ دقیقه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید. موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. در آخر آش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با نعنا داغ تزیین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *