گالری عکس گریپ فروت

– سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.

– منبعی غنی از فولات، آهن،کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد.

– انواع سرخ و صورتی آن  سرشار از بتاكاروتن است كه بدن آن را به ویتامین A تبدیل می سازد.

– فیبر گیاهی اش فراوان، ولی مقدار كالری اش جزئی است.

– دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است كه از انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی مراقبت می كنند.

– امكان دارد در افراد حساس به مركبات، واكنش حساسیت زا ایجاد كند. گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.

-مصرف گریپ فروت در صبح ناشتا موجب خروج سموم از بدن میشود.

-مصرف گریپ فروت خون را تصفیه و کلیه و کبد را پاک می‌کند.

-ضد خونریزی بواسیر است

– میوه‌ای خنک است و عطش را رفع می‌کند.

-اختلالات مفصلی را درمان می‌کند.

-برای افرادی که موهای سرشان می‌شکند، تجویز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *