– سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.
– منبعی غنی از فولات، آهن،کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد.
– انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاكاروتن است كه بدن آن را به ویتامین A تبدیل می سازد.
– فیبر گیاهی اش فراوان، ولی مقدار كالری اش جزئی است.
– دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است كه از انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی مراقبت می كنند.
– امكان دارد در افراد حساس به مركبات، واكنش حساسیت زا ایجاد كند. گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.
-مصرف گریپ فروت در صبح ناشتا موجب خروج سموم از بدن میشود.
-مصرف گریپ فروت خون را تصفیه و کلیه و کبد را پاک میکند.
-ضد خونریزی بواسیر است
– میوهای خنک است و عطش را رفع میکند.
-اختلالات مفصلی را درمان میکند.
-برای افرادی که موهای سرشان میشکند، تجویز میشود.