گالری عکس پیراشکی گوشت

برای تهیه خمیر پیراشکی میتوانید از خمیر جادویی استفاده کنید.

خمیر جادویی

مواد لازم:

شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ، ماست و یک قاشق زعفران برای روی خمیر

این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت ولی اگه خواستید خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری بسته به اندازه ای که دوست دارید شکر اضافه کنید.
اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.

مواد گوشتی داخل پیراشکی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده

قارچ

فلفل دلمه ای

رب گوجه فرنگی

سیب زمینی سرخ کرده

پیاز خلالی

طرز تهیه

پیاز و گوشت را با هم تفت میدهیم و سرخ میکنیم.و سیب زمینی را جدا سرخ میکنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آویشن به مواد اضافه میکنیم و سپس خمیر را پهن کرده و از مواد گوشتی در آن میریزیم و به شکل دلخواه میپیچیم. سپس روی چیراشکی را زرده تخم میمالیم و کمی کنجد روی آن میپاشیم.

پیراشکی را هم میتوان در روغن سرخ کرد و هم در فر پخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *