گالری عکس پاستا

مواد لازم

کره ۴ قاشق غذاخوری

سینه مرغ خرد شده ۱ عدد

قارچ خرد شده ۲ فنجان

آرد همه منظوره ۱/۴ فنجان

آب مرغ ۳ فنجان

شیر ۱ فنجان

فتوچینی یا اسپاگتی ۲۲۵ گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

نخودفرنگی تازه یا یخ زده ۱/۴ فنجان

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

پنیر پارمزان ۱/۴ فنجان

جعفری مقداری برای تزیین

طرز تهیه

در یک قابلمه بزرگ دو قاشق کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تکه های مرغ و قارچ خرد شده را اضافه کنید و با کره تفت دهید. حدود ۵ الی ۷ دقیقه مرغ و قارچ را تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود و هیچ جای آن صورتی نباشد. مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. سپس مرغ و قارچ را داخل ظرفی بریزید  و کنار بگذارید.

۲ قاشق باقیمانده کره و آرد را داخل همان قابلمه بریزید و هم بزنید. آب مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس را حرارت دهید تا به جوش بیاید. وقتی سس پاستا غلیظ شد حرارت را کم کنید. مرغ و قارچ را مجددا داخل قابلمه بریزید.

پاستا را داخل قابلمه بریزید و با سس ترکیب کنید. نخودفرنگی ها را نیز اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پاستای مرغ و قارچ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزد و آل دنته شود( آل دنته اصطلاحی ایتالیایی برای پخت پاستا و … است ، به این معنی که پاستا نباید بیش از حد نرم شود، بلکه اطراف پاستا باید کاملا نرم و مغز آن کمی سفت باشد). هزارگاهی پاستا را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.

پاستا را بچشید و اگر لازم است مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.  پاستا مرغ و قارچ  را با پنیر پارمزان و جعفری خرد شده تزیین کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.

نکته: اگر دوست دارید روی پاستا برشته شود می توانید بعد از اضافه کردن پارمزان قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید . در اینصورت دقت کنید که قابلمه تان مناسب فر باشد.

استفاده از آب مرغ برای طعم دهی بهتر به پاستاست. اگر آب مرغ ندارید می توانید ۳ لیوان آب را به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ داخل قابلمه بریزید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *