مواد لازم
کره ۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ خرد شده ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲ فنجان
آرد همه منظوره ۱/۴ فنجان
آب مرغ ۳ فنجان
شیر ۱ فنجان
فتوچینی یا اسپاگتی ۲۲۵ گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
نخودفرنگی تازه یا یخ زده ۱/۴ فنجان
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان ۱/۴ فنجان
جعفری مقداری برای تزیین
طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ دو قاشق کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تکه های مرغ و قارچ خرد شده را اضافه کنید و با کره تفت دهید. حدود ۵ الی ۷ دقیقه مرغ و قارچ را تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود و هیچ جای آن صورتی نباشد. مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. سپس مرغ و قارچ را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
۲ قاشق باقیمانده کره و آرد را داخل همان قابلمه بریزید و هم بزنید. آب مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس را حرارت دهید تا به جوش بیاید. وقتی سس پاستا غلیظ شد حرارت را کم کنید. مرغ و قارچ را مجددا داخل قابلمه بریزید.
پاستا را داخل قابلمه بریزید و با سس ترکیب کنید. نخودفرنگی ها را نیز اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پاستای مرغ و قارچ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزد و آل دنته شود( آل دنته اصطلاحی ایتالیایی برای پخت پاستا و … است ، به این معنی که پاستا نباید بیش از حد نرم شود، بلکه اطراف پاستا باید کاملا نرم و مغز آن کمی سفت باشد). هزارگاهی پاستا را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
پاستا را بچشید و اگر لازم است مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. پاستا مرغ و قارچ را با پنیر پارمزان و جعفری خرد شده تزیین کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
نکته: اگر دوست دارید روی پاستا برشته شود می توانید بعد از اضافه کردن پارمزان قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید . در اینصورت دقت کنید که قابلمه تان مناسب فر باشد.
استفاده از آب مرغ برای طعم دهی بهتر به پاستاست. اگر آب مرغ ندارید می توانید ۳ لیوان آب را به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ داخل قابلمه بریزید.