گالری عکس ملون

ملون‌ها دارای ترکیبات ارگانیک متنوعی هستند که ارتباط مستقیمی با کاهش احتمال سرطان روده، ریه، سینه و دهان دارند. این ترکیبات رادیکال‌های آزادی که مسئول بروز سرطان هستند را خنثی می‌کنند.

  • سلامت قلب

فیبر موجود در این ملون‌ها به‌طور چشمگیری کلسترول بد در بدن انسان را کاهش می‌دهد و از شما در مقابل تصلب شریان‌ها محافظت می‌نماید. پتاسیم نقش گشادکننده‌ی عروق را دارد و خطر حملات قلبی، بیماری‌های عروق کرونر قلب و … کاهش می‌دهد. همچنین سطح فشارخون را کنترل می‌کند.

  • پیشگیری از دیابت

پکتین و دیگر شکل‌های فیبر به تنظیم ترشح گلوکوز در جریان خون از انواع قندها و کربوهیدرات‌ها کمک می‌کنند. ازاین‌رو پکتین موجود در ملون در پیشگیری از دیابت مؤثر است. این یعنی همه‌ی بیماران دیابتی می‌توانند بدون خطر این ملون‌ها که گفته می‌شود قند خون را تنظیم می‌کنند را مصرف داشته باشند.

  • سلامت دستگاه گوارش

همه‌ی فیبرهای خوراکی، خصوصاً پکتین، به دفع مدفوع و حذف مشکلات گوارش کمک می‌کنند. فیبر قابل‌حل باعث می‌شود احساس سیری کنید و از پرخوری جلوگیری می‌کند. به همین دلیل برای کسانی که یک رژیم غذایی سخت را دنبال می‌کنند مصرف ملون‌ها توصیه می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *