گالری عکس مربای انگور

مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونه‌ای این روزها انگور پیدا می‌شه، می‌تونید یه مقدار کم مربای انگور درست کنین و امتحان کنید و اگه دوست داشتین مرتب و تازه تازه اونو تهیه کنین و از خوردنش تو وعده صبحونه در کنار خانواده عزیزتون لذت ببرین.

مواد لازم:

انگور مجلسی دونه درشت                       ۰٫۵ کیلو

شکر                                                    ۰٫۵ کیلو

آب                                                       ۳ لیوان

آبلیمو                                                  ۱ قاشق سوپخوری

وانیل                                                   ۲/۱ قاشق چایخوری

 

طریقه تهیه ؛

شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون می‌ریزیم و می‌ذاریم بجوشد. بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمی‌داریم و از صافی رد می‌کنیم. دوباره شربت صاف شده‌رو روی شعله گاز می‌ذاریم و اجازه می‌دیم کمی غلیظ شه.

تو این فاصله، انگورهامونو می‌شوریم و دونه دونه از بندش جدا می‌کنیم و انگورهای درشت‌تر رو از وسط نصف می‌کنیم.

بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش می‌ریزیم و می‌ذاریم تا شربتمون قوام بیاد. در آخر هم آبلیمو و وانیل‌مون رو به مربا اضافه می‌کنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمی‌داریم و می‌ذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.

نکته : این مقدار شکر برای همین مقدار انگور دون شده ست (بدون چوب و دم). من خودم ترجیح می‌دم که کم شیرین‌تر باشه مربام و حدود ۴۰۰ گرم شکر بیشتر نمی‌ریزم، حالا دیگه اندازه شیرینی مربا به خود شما بستگی داره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *