به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.
حضرت محمد(ص) فرمودهاند: خوردن عدس دل را نرم و اشک چشم را به سرعت جاری میسازد.
خواص عدس:
– عدس باعث تقويت عضله قلب ميگردد و در حفظ سلامتي آن مؤثر ميگردد.
– عدس باعث تقويت عضلات و رشد و نمو كودكان ميشود.
– عدس فعاليت سلولهاي مغز و هوش و حافظه را افزون ميكند.
– كساني كه كم خون هستند عدس را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
– كساني كه دوران نقاهت را ميگذرانند عدس مصرف نمايند.
– عدس يك غذاي خوب براي سالمندان است.
– حضرت محمد(ص) فرمودهاند: خوردن عدس دل را نرم و اشك چشم را به سرعت جاري ميسازد.
– براي جمع شدن پوستهاي شل، عدس را با آرد جو مخلوط كرده با كمي گلاب با آبليمو مخلوط نموده يك روز بگذاريد بماند سپس خوب مخلوط كرده پوست را با آن محلول ماساژ دهيد.
– براي رفع جوش صورت: آرد عدس را با آب ترب مخلوط كرده روي جوش صورت بگذاريد.
– براي تحليل خنازير و ورمهاي آن عدس را در سركه بپزيد به صورت ضماد بگذاريد.
– خوردن عدس باعث جلاي پوست ميشود.