سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ سرماخوردگی است به این معنی که بیشتر در فصل پاییز و زمستان که بازار سرماخوردگی و آنفولانزا داغ است تهیه و مصرف میشود. برای تهیه سوپ رشته فرنگی به رشته فرنگی یا ورمیشل نیاز دارید که نوعی رشته تهیه شده از خمیری از آرد گندم، نشاسته یا آرد برنج است و در سایزهای متنوع تهیه میشود. معمولا این سوپ را با سبزیجات متنوع، آب مرغ و سینه مرغ تهیه کرده و ادویهجات کمی در آن میریزند تا برای فرد سرماخورده ایجاد سرفه و ناراحتی نکند.
مواد لازم:
مرغ
سیب زمینی
هویج- نخود فرنگی- ذرت
پیاز کوچک
رب و نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو
رشته سوپ یا ورمیشل
جو (در صورت تمایل)
طرز تهیه سوپ:
- برای تهیه این سوپ ابتدا سینه مرغ را همراه با کمی زردچوبه، نمک و ۱ پیاز بپزید.
- وقتی مرغ پخته شد، آب آن را صاف کنید و داخل قابلمه بریزید.
- پیاز ریز خردشده را داخل آب مرغ ریخته و اجازهدهید با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.
- پس از نیم ساعت، سیب زمینی نگینی خردشده را همراه با پوره گوجه فرنگی و ۱ قاشق رب گوجهفرنگی به سوپ اضافه کنید.
- بعد از نیم ساعت کنسرو سبزیجات شامل هویج نگینی، نخودفرنگی و ذرت را به سوپ اضافه کنید.
- وقتی کامل جا افتاد، مرغ پختهشده و حدود ۱۵ دقیقه بعد، رشته فرنگی یا ورمیشل را به سوپ اضافه کنید.
- بعد از پخت کامل سوپ، آبلیمو را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
سوپ رشته فرنگی را با لیمو ترش برشزده و کمی جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل بسیار خوشمزه و مقوی است و عمده طعم آن به آب مرغ، پوره گوجهفرنگی و مدت زمان پخت آن بستگی دارد. بهتر است از ابتدا حرارت کم باشد تا آب مرغ تمام نشود و نیازی به اضافهکردن آب ساده نباشد زیرا سوپ شما بیمزه خواهد شد. حرارت کم و مدت پخت طولانی، به بهتر جا افتادن و خوشمزهتر شدن سوپ شما کمک زیادی میکند. نوش جان.میتوانید از قارچ ورقهای خردشده نیز در تهیه این سوپ استفاده کنید.
سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل بسیار خوشمزه و مقوی است و عمده طعم آن به آب مرغ، پوره گوجهفرنگی و مدت زمان پخت آن بستگی دارد. بهتر است از ابتدا حرارت کم باشد تا آب مرغ تمام نشود و نیازی به اضافهکردن آب ساده نباشد زیرا سوپ شما بیمزه خواهد شد. حرارت کم و مدت پخت طولانی، به بهتر جا افتادن و خوشمزهتر شدن سوپ شما کمک زیادی میکند. نوش جان.میتوانید از قارچ ورقهای خردشده نیز در تهیه این سوپ استفاده کنید.