گالری عکس سنجد

سنجد گیاهی درختی مخصوص مناطق معتدل میباشد شکل برگهای این درخت تقریبا شبیه برگهای درخت زیتون میباشد، با برگهایی باریک و کرکی مانند دارای میوه ی بیضی شکل ، گوشتی و قهوه ای که آنرا به شکل خشک شده اش مصرف میکنیم.

خواص درمانی سنجد

۱٫ بهترین اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند.
۲٫ میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است.
۳٫ به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می باشد.
۴٫ سنجد رفع کننده سموم معده و روده می باشد.
۵٫ بادشکن و مقوی قلب است.
۶٫ سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است. روش استفاده:پودر سنجد ۲ قسمت و پودر سویای بوداده ۱ قسمت را با عسل مخلوط کرده روزی یک قاشق یا ۲ قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر میل شود. این
۷٫ صبحانه برای آقایان و خانمها بسیار مفید می باشد.
۸٫ میوه سنجد ضدیرقان می باشد.
۹٫ کسانی که تکرار ادرار دارند سنجد بخورند.
۱۰٫ کسانی که سکسکه می کنند برای درمان آن ۵۰ دانه سنجد و یک لیوان شیر بخورند.
۱۱٫ مصرف سنجد درمان گر ورم کیسه صفرا ست.
۱۲٫ سنجد باعث قوی شدن ساق ها می گردد به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید.
۱۳٫ مصرف سنجد ۱۰ دانه در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش به ویژه معده و روده ها می شود.
۱۴٫ سنجد عامل بیماری جذام را از بین می برد.
۱۵٫ سنجد تب بر است.
۱۶٫ سنجد کلیه ها را گرم می کند و معده را تمیز می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *