گالری عکس دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ایدلمه فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه ای ۸ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سبزی دلمه  ۵۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو  به میزان لازم
شکر (در صورت تمایل)  ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
داخل یک تابه مناسب، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ تفت می دهیم تا حدی که آب گوشت جمع شود. سپس یک لیوان آب، به همراه نمک و فلفل به همراه نصف قاشق رب گوجه به آن اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده تا آب آن جمع گردد.
 سبزی ها را (تره، جعفری، نعناع، ترخان و پیازچه) پس از شستن، ریز خرد می کنیم و آن را داخل کمی روغن سرخ می کنیم. سپس گوشت را به سبزی های سرخ شده اضافه می کنیم و آن ها را مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.
برنج را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش زده و کمی نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم و به مخلوط سبزی و گوشت اضافه می کنیم.
سر فلفل ها را به شکل دایره برمی داریم و دانه های داخل آن را خالی می کنیم. فلفل ها را با کمی نمک و آب داخل یک قابلمه می ریزیم و آن ها را چند جوش می دهیم تا کمی نرم شوند.
فلفل ها را با مایه دلمه پر می کنیم. در آن ها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیفتد.
دلمه های آماده شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می چینیم و کمی آب روی آن ها می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بجوشد ولی دلمه ها له نشود. پس از این که دلمه ها کامل پخت و آب آن جمع شد، آن ها را از قابلمه خارج کرده و داخل ظرف مناسب می چینیم و داغ سرو می کنیم.

پست های مرتبط

گالری عکس فلفل دلمه ای

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *