گالری عکس باقلا پخته

یکی از خوراکی های پر طرفدار شب‌های زمستانی خوردن باقلای بخارپز به همراه سرکه و گلپر است. در خیابان ها و برخی اغذیه فروشی ها باقلای پخته شده عرضه می شود که ممکن است به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی موجب مسمومیت شود.

به همین دلیل طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم تا از خوردن این میان وعده در محیط خانواده لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه باقلا گرم یا باقلا پخته :

  1. باقلا خشک به مقدار دلخواه (میتوانید باقلا را به صورت بسته بندی در فریزر نگه داری کنید.)
  2. آب به اندازه ای که روی باقلا را بگیرد
  3. ادویه جات و نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  4. سرکه یا آبغوره
  5. گلپر

طرز تهیه باقلا گرم یا باقلا پخته :

طرز تهیه آن به اینگونه است که باقلا(پاخلا)های خام را در آب همراه با ادویه جاتی مانند فلفل و نمک می پزند و بعضی اوقات نیز بعد از پخت سرکه به آن اضافه میکنند و مصرف مینمایند. بهترین روش پخت باقلا اینگونه است که پس از ریختن در آب و گذاشتن بر روی آتش به محض جوش آمدن آب شعله را چنان تنظیم کنیم که آب داخل ظرف باقلا قل نزند ولی در حدود دمای صد درجه باقی بماند. قل زدن آب در حال جوش باعث کمی سفت شدن باقلا میشود نمک و ادویه هم هنگام سرو غذا افزوده شود بهتر است. باقلا بر فشار خون تاثیر دارد معمولاً میگویند فشار خون را کم میکند باعث خواب آلودگی میشود پس بهتر است در انتهای شب سرو شود

معمولا باقلا را با گل پر نیز سرو می کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *