گالری عکس باقلا قاتوق

باقلا قاتوق از غذاهای اصیل شمالی و گیلانی است. این غذا را بر سر سفره های مهمانی شمالیها حتما خواهید یافت. باقالی قاتوق را همراه با ماهی (کولی) و ماهی شور و سیر ترشی و پاچباقالا سرو میکنن. طرز تهیه این خورشت اصی بدین شرح است.

مواد لازم

باقالای شمال یا لوبیا کشاورزی

شوید تازه یا شوید خشک

سیر خرد شده

تخم مرغ

نمک- فلفل- زردچوبه

روغن کمی

طرز تهیه

از شب قبل لوبیا هارا در آب خیسانده و سپس پوست میکنیم.

سیر و لوبیا و شوید را در قابلمه کمی تفت داده و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه نموده و دوباره تفت میدهیم تا خامی بوی زردچوبه گرفته شود

سپس آب اضافه کرده و پس از به جوش آمدن آب، با حراررت ملایم اجازه پخت میدهیم در اواخر پخت تخم مرغ را در خورشت میریزیم اما هم نمیزنیم. معمولا برای هر نفر یک تخم مرغ در خورشت میریزن.

نکته: مدت زمان تهیه این خورشت کوتاه است پس آب کمی لازم دارد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *