گالری عکس باسلوق شب یلدا

مواد لازم برای تهیه باسلوق رنگی

ژله دلخواه:  یک بسته لیمو یا پرتقال
شکر: یک لیوان
نشاسته:  نصف لیوان
آب سرد :  یک و نیم لیوان
گلاب:  نصف لیوان
پودر نارگیل :  مقداری برای غلطاندن

طرز تهیه

ابتدا نشاسته را در آب حل می کنیم. سپس شکر و بقیه مواد را در آن ریخته، کاملا مخلوط می کنیم.

مواد را روی حرارت قرار داده آرام هم می زنیم تا سفت شود و بجوشد. باسلوق ژله ای بخاطر وجود ژلاتین در یخچال سفت خواهد شد. ولی اگر می خواهید آن را گلوله کنید. بقدری روی حرارت بگذارید که از ظرف جدا شود.

سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریز یا سلفون می اندازیم. مواد آماده شده را در ظرف می ریزیم.

به مدت ۶ تا ۷ ساعت در یخچال  قرار می دهیم.

سپس از یخچال در آورده با چاقو برشهای لوزی شکل داده یا قالب می زنیم. در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف می چینیم.

پست های مرتبط

گالری عکس باسلوق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *