گالری عکس آش ماست

آش ماست غذای سنتی و بسیار لذیذ شیرازی است. این آش طرز تهیه ساده ای دارد و به آسانی میتوانید آنرا تهیه نموده و در کنار اعضای خانواده میل نمایید.

این آش برای افطار هم غذای مناسبی میباشد.

مواد لازم:

برنج : ۲۰۰ گرم

لپه : ۱۲۵ گرم

گوشت : ۱۲۵ گرم

سبزی ترخون و شوید ریز شده : ۱ پیمانه

ماست : نیم کیلوگرم

پیاز : ۲ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه:

لپه و برنج را جداگانه از یک ساعت قبل در آب خیس کنید.

گوشت را همراه یک پیاز خرد شده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب بگذارید بپزد، سپس استخوان های آن را جدا کرده و خوب له کنید.

برنج را به همراه ۷ پیمانه آب با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و خوب له شود.

لپه ها را نیز جدا در قابلمه ای با آب بگذارید تا خوب پخته شوند.

سبزی را ریز ساطوری کرده و به برنج پخته و له شده اضافه کنید. و زمان دهید تا سبزی ها پخته شوند.

گوشت له شده و لپه پخته شده را به برنج و سبزی اضافه کرده، در قابلمه را گذاشته و با حرارت ملایم بگذارید آش غلظت یابد و جا بیفتد.

آش را هرچند وقت یکبار هم بزنید تا ته نگیرد تا وقتی خوب غلیظ و سفت شد حرارت را خاموش کرده و بگذارید آش کمی خنک شود.

ماست را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به آش که از داغی افتاده و کمی سرد شده اضافه نمایید و در ظرف موردنظر سرو و نوش جان کنید.

پست های مرتبط

گالری عکس کلم پلو
گالری عکس آش شله قلمکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *